Ban asimetris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ban Asimetris ya iku ban duwé desein tlapak sing ora pada jarak antar kembangé, dadi jarak antar kembangé bisa baé béda-béda. Ban iki digawé kanggo ncengkram lewih apik ing kondisi dalan sing teles utawa kondisi dalan sing garing.[1]

Réferénsi[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]