Balushahi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Balushahi
Balu shahi.jpg
Jeneng liyanéBalsaahi, badushah
AjanganDessert
Panggonan asalIndian subcontinent
Tlatah utawa prajaHyderabad
Olah-olahan nasional gegayutanIndia, Bangladesh, and Pakistan
Hawa ajanganHot
Woworan pokokMaida flour, sugar, ghee
Buku masakan: Balushahi  Médhia: Balushahi

Balushahi minangka salah sawijining jinis olahan arupa panganan cuci mulut tradisional sing asale saka anak bawana India . Mirip karo donat mengkilap ing babagan bahan, nanging beda karo tekstur lan rasa. Ing India Selatan, jajanan sing padha diarani badushah .