Bakso Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bakso Malang

Bakso Malang iku masakan bakso sing akèh ditemoni ing sakiwa-tengené Kutha lan Kabupatèn Malang ing Jawa Wétan. Mèmper karo masakan basko liyané, isiné glindhingan daging lan mi. Nanging bédané ana jejangkepé wujud kulit pangsit sing digorèng lan tahu gorèngé.