Bag of Bones

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bag of Bones iku novèl taun 1998 anggitané Stephen King. Novèl iki nyaritaké panulis sing kena kabuntuan panulis lan delusi suwéné 4 taun ing omah mergil cerak tlaga sawisé setriné mati. Novèl iki menang ing Bram Stoker Award kanthi kategori Novèl Paling Apik taun 1998, lan British Fantasy Award, kategori Novèl Paling Apik taun 1999.[1] Buku iki nganggo akèh èlemèn dhasar jejer saka "Rebecca" anggitané Daphne du Maurier's, sing didadèkaké referensi ing halaman pambukané buku. Gegayutan èlemèn-èlemèn iki (nyakup setriné sing mati ing wiwitan buku, èfèk anumerta mawa carita cintané, duhkita, lan omah sing dibayangi memori pamilik omah sing sadurugé) mawa jejeré lan karakteré béda banget. Nalika edisi novèl samak tipis Bag of Bones diterbitaké déning Pocket Books tanggal 1 Juni 1999 (ISBN 978-0671024239), novelé nyakup cathetan anyar panulis ing pungkasaning buku. Stephen King nulis yèn tiga buku sadurungé ngénani Scribner (Bag of Bones, On Writing, lan koleksi carita cekak asesirah One Headlight.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]