On Writing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

On Writing: A Memoir of the Craft iku memoir ngenani Stephen King, sing nyaritaké pengalaman minangka penulis lan nasihat-nasihat amrih bisa dadi penulis sing sukses. Memoir iki diterbitaké pisanan taun 2000 déning Charles Scribner's Sons. On Writing dadi buku kapisan sawisé King kecelakaan setaun sadurungé. Taun 2010, Scribner nerbitaké manèh minangka pèngetan edisi angka 10 sing wis diperbarui mawa pratélan buku-buku King sing anyar.

Taun 2008, Entertainment Weekly ngamot On Writing ing "The New Classics: Books – 100 Pratélan Buku Paling Apik saka taun 1983 nganti 2008".[1] Sharon Johnson saka The Patriot-News lan Julie Woo saka Associated Press loro-loroné muji nasihaté King kui "bakuh".[2][3] John Mark Eberhart nulis ing Sunday Free Lance-Star, yèn nasihat King bab tulis-menulis kui "rendahan", nanging dhèwèké nyimpulaké yèn On Writing iku karya sing wigati lan bakal nunjukaké King menyang apa-apa sing luwih apik. [4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "The New Classics: Books: The 100 Best Reads from 1983 to 2008" Entertainment Weekly, issue #999–1000, June 27, 2008.
  2. Johnson, Sharon (1 October 2000).
  3. Woo, Julie (29 October 2000).
  4. Eberhart, John Mark (15 October 2000).