Babimost

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Babimost
POL Babimost COA.svg
Lambang Babimost
POL Babimost map.svg
Lokasi Babimost
Katrangan cekak
Provinsi: Lebus
Jembar: 3,62 km²
Padunung: 4.150 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: FZI
Alamat
balé kutha:
Rynek 3
66-110 Babimost
Situs wèb resmi: http://www.babimost.pl
Pulitik
Walikutha: Bernard Radny

Babimost (Jerman Bomst) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 4.150 jiwa.