Błonie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Błonie
POL Błonie COA.svg
Lambang Błonie
POL Blonie location map.svg
Lokasi Błonie
Katrangan cekak
Provinsi: Provinsi Mazowia
Jembar: 9,12 km²
Padunung: 12.242 jiwa (25 Desember 2005)
Pelat nomor kendaran motor: .WZ
Alamat
balé kutha:
Rynek 6
05-870 Błonie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Zenon Reszka

Błonie iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung kira-kira 12.250 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Błonie&oldid=1002071"