Bánh tráng nướng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bánh tráng nướng kang didol ing kutha Ho Chi Minh

Ing masakan Vietnam, Bánh tráng nướng ya iku jinis Bánh tráng, utawa krupuk beras sing dikonsumsi ing sisih kidul Vietnam. Utamané populer ing Kutha Ho Chi Minh (Saigon). [1] krupuk beras iki amba, bunder, tur gedhé , nalika digawé wanci panas, nggedhekaké wajan bunder, supaya gampang diiris. Krupuk iki bisa dipangan kanthi kapisah, sanajan umumé ditambahaké ing olah-olahan mi vermicelli kaya cao lầu lan mì quảng . Akeh jinis bánh tráng sing ana, sing jelas kalebu wiji wijen, krupuk urang kaya rasa bawang sing garing, lan susu legi.

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. "Bánh tráng nướng" (ing basa Vietnamese). Emdep.vn. Dibukak ing 8 June 2015.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)