Ayush Mahesh Khedekar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ayush Mahesh Khedekar
Lair2000
Mumbai, India
PakaryanAktor
Taun aktif2008–saiki

Ayush Mahesh Khedekar (Marathi: आयुष महेश खेडेकर; lair taun 2000) iku sawijining aktor bocah India, misuwur amarga maragakaké Jamal Malik vèrsi bocah ing Slumdog Millionaire (2008), kang menangaké Bebungah Screen Actors Guild.

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Peran Cathetan
2008 Slumdog Millionaire Jamal Malik (enom) Menang, Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture.
Nominasi, British Independent Film Awards kanggo Pemain Anyar Paling Njanjèkaké
Nominasi, MTV Movie Award kanggo Best WTF Moment

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]