Ayush Mahesh Khedekar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ayush Mahesh Khedekar
Lair 2000
Mumbai, India
Pakaryan Aktor
Taun aktif 2008–saiki

Ayush Mahesh Khedekar (Marathi: आयुष महेश खेडेकर; lair taun 2000) iku sawijining aktor bocah India, misuwur amarga maragakaké Jamal Malik vèrsi bocah ing Slumdog Millionaire (2008), kang menangaké Bebungah Screen Actors Guild.

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Peran Cathetan
2008 Slumdog Millionaire Jamal Malik (enom) Menang, Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture.
Nominasi, British Independent Film Awards kanggo Pemain Anyar Paling Njanjèkaké
Nominasi, MTV Movie Award kanggo Best WTF Moment

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Cithakan:ScreenActorsGuildAward CastMotionPicture 2001–2010


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata