Austrheim

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Austrheim
Désa ing Nurwègen
Negara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Austrheim punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[edit | edit source]

Réferènsi[edit | edit source]