Australia Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Australia Lor iku salah sawijining praja ing nagara Australia [1]. Nagara pérangan iki uga gadhah kutha gedhé kaya ta Darwin ana ing sisih paling lor. Darwin, cacah pandhuduké iku ana 93 èwu jiwa, uga dadi kutha gedhé dhéwé ing sisih lor [2]. Australia iku ngemot tataran pamaréntahan télu undhakan, ya iku pamarintah fédheral Australia, pamarintah enem praja lan teritorial, uga ana 700 pamarintah tlatah [3]. Praja iki ya nampa budaya-budaya manèka warna saka nagara liya, kaya ta akulturasi budaya Indonésia lan Austronésia [4]. Ana manéka warna bab olahraga ing tlatah iki, salah sawijiné kaya ta bal-balan.

Tim Bal-balan Wanderers

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]