Austbygdi, Osterøy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Austbygdi, Osterøy
Désa ing Norwegia
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Austbygdi, Osterøy punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]