Austad, Aust-Agder

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Austad, Aust-Agder
Désa ing Nurwègen
Negara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Austad, Aust-Agder punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]