Kadhaton Predjama

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Astana Predjama)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kedhaton Predjama
Cangkem guwa saking Kedhaton Predjama

Kadhaton Predjama (Basa Slovenia : Predjamski grad utawi Grad Predjama, Basa Jerman : Höhlenburg Lueg, Basa Italia : Castel Lueghi) menika satunggaling astana mangsa Renaissance ingkang dipunbangun wonten ing ngajeng goa ing Slovenia barat daya. Slovenia kirang langkung 11 kilometer saking kutha Postojna. Astana menika kapisan dipunsebut nalika taun 1274 kanthi nama Jerman, Lueg. Nalika Patriark Aquileia mbangun kastil utai astana menika ngginakaken gaya gothik [1].

Cathetan suku[sunting | Owah sumber]

  1. ^ [1], Kastil (dipun-akses tanggal 22 November 2012).
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kadhaton_Predjama&oldid=944054"