Kadhaton Predjama

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Astana Predjama)
Jujug: pandhu arah, pados
Kedhaton Predjama
Cangkem guwa saking Kedhaton Predjama

Kadhaton Predjama (Basa Slovenia : Predjamski grad utawi Grad Predjama, Basa Jerman : Höhlenburg Lueg, Basa Italia : Castel Lueghi) punika satunggaling astana mangsa Renaissance ingkang dipunbangun wonten ing ngajeng goa ing Slovenia barat daya. Slovenia kirang langkung 11 kilometer saking kutha Postojna. Astana punika kapisan dipunsebut nalika taun 1274 kanthi nama Jerman, Lueg. Nalika Patriark Aquileia mbangun kastil utai astana punika ngginakaken gaya gothik [1].

Cathetan suku[sunting | besut sumber]

  1. ^ [1], Kastil (dipun-akses tanggal 22 November 2012).
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kadhaton_Predjama&oldid=979836"