Askeland, Radøy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Askeland, Radøy
Désa ing Norwegia
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Askeland, Radøy punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]