Asèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Asèt utawi aktiva (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber ékonomi ingkang dikagemi perusahaan ingkang limrahipun dipunwujudaken kalebet wangun arta.