Asèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Asèt utawi aktiva (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber ékonomi ingkang dikagemi perusahaan ingkang limrahipun dipunwujudaken kalebet wangun arta.