Asèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Asèt utawi aktiva (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber ékonomi ingkang dikagemi perusahaan ingkang biyasanipun dipunwujudaken kalebet wangun arta.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asèt&oldid=1060772"