Asèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Asèt utawi aktiva (Akuntansi) inggih punika sumber-sumber ékonomi ingkang dikagemi perusahaan ingkang biyasanipun dipunwujudaken kalebet wangun arta.