Artie Lange

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lange, 2006

Arthur Steven "Artie" Lange, Jr. (lair ing Amérikah Sarékat, 11 Oktober 1967; umur 54 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]