Arthur Neu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arthur Alan Neu (lair 9 Fèbruari 19332 Januari 2015) iku pangacara lan pulitikus Amérika Sarékat. Dhèwèké saka Parté Républikan. Arthur Neu uga tau njabat dadi Lètnan Gubernur Iowa sing kaping 40 saka taun 1973 nganti 1979.

Babad slira[besut | besut sumber]

Arthur Neu lair ing Carroll, Iowa. Dhèwèké lulu S1 minangka SH saka Universitas Northwestern. Banjur dhèwèké dadi pangacara ing Iowa. Banjur dhèwèké dadi wali kutha ing Carroll. Sawisé iku mabekti ing Sénat Praja Iowa saka taun 1967 nganti 1973 lan minangka Lètnan Gubernur Iowa sangisoré Robert D. Ray.[1][2] Dhèwèké diganti déning Terry Branstad in taun 1979 sing bakal dai Gubernur Iowa ing tembé.

Pati[besut | besut sumber]

Arthur Neu tilar donya ing Griya Sakit ing Des Moines, Iowa nalika umuré 81 taun ing tanggal 2 Januari 2015 déning lelara radhang paru-paru.[3][4][5]

Réferènsi[besut | besut sumber]