Arsia Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arsia Mons.

Arsia Mons iku gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 16 kilomèter.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]