Arsia Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arsia Mons.

Arsia Mons iku gunung ing planit Mars. Gunung iki dhuwuré 16 kilomèter.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]