Arsia Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Arsia Mons.

Arsia Mons iku gunung ing planèt Mars. Gunung iki dhuwuré 16 kilomèter.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Arsia_Mons&oldid=1029425"