Armée de Terre

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Angkatan Darat Perancis uatawa Armée de Terre, yakuwi (Basa Indonésia: Angkatan Darat), darat saka Angkatan Bersenjata Perancis lan kagolong angkatan militer kang paling gedhe. Nalika taun 2007, prajurit saka 134.000 tentara reguler, 15.500 reservis, lan 25.650 masarakat sipil.[1] Kabehé tentara mau wis dianggep profesional, sawisé konskripsi dibubaraké taun 1996.[1]

Galeri Gambar[besut | besut sumber]

Delengen Uga[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Perancis-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Armée_de_Terre&oldid=1059860"