Armée de Terre

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Angkatan Darat Perancis uatawa Armée de Terre, yakuwi (Indonésia: Angkatan Darat), darat saka Angkatan Bersenjata Perancis lan kagolong angkatan militèr kang gedhé dhéwé. Nalika taun 2007, prajurit saka 134.000 tentara reguler, 15.500 reservis, lan 25.650 masarakat sipil.[1] Kabehé tentara mau wis dianggep profesional, sawisé konskripsi dibubaraké taun 1996.[1]

Gladri Gambar[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Prancis-stub