Arianna Teoh Lai Poh

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Arianna Teoh Lai Poh

Arianna Teoh Lai Poh iku pamenang pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1997. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa basa Melayu, basa Inggris lan basa Mandharin.

Delengen uga[besut | besut sumber]