Apawer Hulu, Sarmi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Apawer Hulu, Sarmi
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sarmi {{{nama dati2}}}]]

Apawer Hulu iku dhistrik ing Kabupaten Sarmi Propinsi Papua.

Kabupaten Sarmi