Apawer Hulu, Sarmi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Apawer Hulu, Sarmi
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sarmi {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Apawer Hulu iku dhistrik ing Kabupaten Sarmi Propinsi Papua.

Kabupaten Sarmi