Apalapsili, Jayawijaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Apalapsili, Jayawijaya
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Jayawijaya {{{nama dati2}}}]]

Apalapsili iku dhistrik ing Kabupaten Jayawijaya Propinsi Papua.

Kabupaten Jayawijaya