Anthony B

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anthony B wektu tampil ana Studio 7, Seattle 12 November 2005

Anthony B iku jeneng sing kawentaré Keith Anthony Blair utawa Keith Blair.[1] Piyambaké lair ndhik Clarks Town, Jamaika.[1] Penyanyi reggae Jamaika sing nduwé situs pribadi www.anthonybmusic.net iku lair tanggal 31 Maret 1976.[2] Gaya musiké ya iku Dancehall, Ragga, lan Political Reggae.[1] Penyanyi sing gedhé ndhik Paroki Trelawny iki remen karo Bob Marley, Peter Tosh, lan Bunny Wailer.[3] Gaya musiké Anthony B akèh kena prabawa teka telu musisi iku.[3] Taun 1998, piyambaké kekancan karo seniman reggae kaya ta Determine, Mega Banton, Ricky General, lan Terror Fabulous.[4] Anthony B uga salahsijiné anggota obahan saka Bobo Ashanti, cabang saka obahané Rastafarian.[3] Piyambaké ngerilis album sing kasil ya iku Real Revolutionary lan Universal Struggle.[5] Bulan Januari 2008 piyambaké ngerilis album karo Greensleeves Records.[6]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c "Anthony B Biography". www.allmusic.com. Dijupuk 12 August 2016. 
  2. "Anthony B". www.discogs.com. Dijupuk 12 August 2016. 
  3. a b c "Biografi Anthony B". www.reggaefara.wordpress.com. Dijupuk 12 August 2016. 
  4. "Biografi Anthony B". www.reggae-makassar.blogspot.co.id. Dijupuk 12 August 2016. 
  5. "Anthony B Biography". www.unitedreggae.com. Dijupuk 12 August 2016. 
  6. "Anthony B Official Website". www.anthonybmusic.net. Dijupuk 12 August 2016.