Anseris Mons

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Anseris Mons

Anseris Mons iku gunung ing planèt Mars. Gunung iki diamètere 58 kilomèter.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Anseris Mons ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anseris_Mons&oldid=1029407"