Anseris Mons

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Anseris Mons

Anseris Mons iku gunung ing planèt Mars. Gunung iki diamètere 58 kilomèter.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anseris_Mons&oldid=1029407"