Anse Boileau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Distrik Anse Boileau ing Pulo Mahé, Seychelles

Anse Boileau iku dhistrik kang sepi dumunung ing pérangan kidul Pulo Mahé, ing Seychelles. Anse Boileau minangka kajaiban alam ing Seychelles: dumunung ing sisih tebing, gunung kang ijo royo-royo, manggon ing pasisir Samudra Hindia, lan ing tengahé ana jeram, alas cilik, kali / lempongan cilik, tlaga cilik, lan pemandhangan kang éndah. Tlatah iki kerep sinebut panggonan mancing sebab akèh kang ndunungi lokal kang mancing iwak minangka sumber panguripané; Laladan iki uga ndarbèni sekolah, restoran, toko, pusat kaséhatan lan kantor pulisi. Dunungé ora adoh saka Anse La Mouche, ya iku panggonan turis kang misuwur. Anse Boileau dijenengaké mangkono amarga duwé akèh lempongan cilik.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Seychelles-geo-stub