Anon (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anon
DisutradaraniAndrew Niccol
DiprodhuseriDaniel Baur
Andrew Niccol
Oliver Simon
Ditulis déningAndrew Niccol
DibintangiClive Owen
Amanda Seyfried
SinématografiAmir Mokri
Dibesut déningÁlex Rodríguez
Perusahaan
prodhuksi
K5 Film
NagaraUnited States
BasaInggris

Anon nggih punika sesirah filem fiksi ilmiyah thriller saking Amérika Sarekat ingkang dipundamel dening K5 Film taun 2010. Filem punika kaarahaken dening Andrew Niccol. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skenario. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel, kajiwi Niccol, wonten Daniel Baur lan Oliver Simon. Tanggel jawab sinematografi kapasrahaken dhumateng Amir Mokri. Wondene juru besut kalampahaken dening Alex Rodriguez. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani filem punika antawisipun Clive Owen lan Amanda Seyfried.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Pandamelan[besut | besut sumber]

Ing surya 28 Januari 2016, Clive Owen katetepaken minangka salah setunggalipun juru paraga ing filem punika, kanthi maragani minangka detektif.[1] Ing surya 8 Maret 2016, Amanda Seyfried nyusul nyawiji mlebet wonten proyek filem punika, maragani minangka wanita tanpa tapak digital, nggih punika setunggalipun pulisi ingkang mboten kapirsan.[2] Pamundhutan gambar kagem filem punika kawiwitan wulan Sèptèmber 2016 ing New York City.[3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Barraclough, Leo (January 28, 2016). "Clive Owen Boards Andrew Niccol’s Sci-fi Thriller ‘Anon’". Variety. Dijupuk September 6, 2016. 
  2. Rosser, Michael (March 8, 2016). "Amanda Seyfried joins Andrew Niccol sci-fi 'Anon' with Clive Owen". Screen Daily. Dijupuk March 8, 2016. 
  3. "Clive Owen and Amanda Seyfried Photos from the Anon Set". ComingSoon.net. September 4, 2016. Dijupuk September 6, 2016. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]