Annopol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Annopol
POL Annopol COA.svg
Lambang Annopol
POL Annopol map.svg
Lokasi Annopol
Katrangan cekak
Provinsi: lubelskie
Jembar: 7,75 km²
Padunung: 9.206 jiwa (30 Juni 2010)
Pelat nomer kendaran motor: LKR
Alamat
balé kutha:
Rynek 1
23-235 Annopol
Situs wèb resmi: http://www.annopol.lubelskie.pl
Pulitik
Walikutha: Wiesław Liwiński

Annopol iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 9.200 jiwa.