Annabelle (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Annabelle iku filem horor adikodrati saka Amérikah taun 2014. Filem iki disutradarani John R. Leonetti, diprodhuksi James Wan, lan dianggit Gary Dauberman. Filem iki minangka filem kapisan saka seri filem Annabelle filem series lan dadi spin-off saka seri filem 'The Conjuring. Carita tentang bonékah Annabelle saka Ed lan Lorraine Warren njiwani carita ing filem iki[1] Kanthi lakoné Annabelle Wallis, Ward Horton, lan Alfre Woodard. Annabelle dibabar nalika 3 Oktober 2014.[2]

Annabelle digebyagaké ing bioskop TCL Chinese ing Hollywood, Los Angeles, Amérikah nalika 29 September 2014.[3] Filem iki nampa warna-warna kritik lan tau dadi filem laris. Filem iki uga éntuk bebathèn reged $256 yuta saka rantaman $6.5 yuta.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Reilly, Mark (8 November 2013). "THE CONJURING Gets a Spin-Off Movie with ANNABELL!". schmoesknow.com. Dijupuk 2 February 2014. 
  2. ^ "Warner Bros Scheduling Spree Continues With 'The Conjuring 2', 'Mean Moms', 2 Others". deadline.com. 25 February 2014. Dijupuk 26 February 2014. 
  3. ^ "Annabelle Premiere". United Press International. Dijupuk September 30, 2014.