Anik Sunyahni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Nyi Sunyahni iku pesindhen kondang kelairan Wonogiri, Jawa Tengah tanggal 20 November 1971.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anik_Sunyahni&oldid=1042587"