Anik Sunyahni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Nyi Sunyahni iku pesindhen kondhang kelairan Wanagiri, Jawa Tengah tanggal 20 November 1971.