Angkudan kali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Angkudan Kali lan Tlaga iku wangun sistem angkudan barang lan penumpang. Sistem angkudan iki kalebu tuwa nanging isih dadi sistem angkudan utama ing wewengkon-wewengkon tinamtu sanadyan sistem transportasi liyané wis maju kaya ing wewengkon Éropah.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]