Andre Marriner

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Andre Marriner
Andre-27jan.jpg
Informasi personal
Jeneng Andre Marriner
Tanggal lair 1 Januari 1971 (umur 43)
Papan lair Birmingham, West Midlands, England
Domestic
Taun Liga Peran
? - ?
 ? - ?
2000-2003
2003-2005
2005-
Birmingham Amateur Football League
Southern Football League
Football League
Football League
Premier League
Referee
Referee
Assistant referee
Referee
Referee
Internasional
Taun Liga Peran
- - -

Andre Marriner, lair tanggal 1 January 1971, iku salah sijine wasit FA (Football Association), sing biasa mimpin pertandingan neng Liga Premier Inggris, dheweke duwe ngomah neng Sheldon, Birmingham.

Andre Marriner pungkasan dadi wasit ing pertandingan wigati Liga Premier mangsa 2009/10 tanggal 25 Oktober 2009 antara Liverpool lan Manchester United kanthi kamenangan tim tuan omah 2-0. Nanging jroning pertandingan kasebut Andre akèh netokaké kaputusan kontroversial sing ngrugèkaké kubu Manchester United, kayata:

  • Carrager posisine sing njegal Owen, mung diparingi kartu kuning kamangka mestine langsung entuk kartu abang alias sent off.
  • Insiden neng njerone kotak penalti Liverpool, Michael Carrick lagi nggawa bal terus langsung dijegal dening salah sijine pemain Liverpool, anehe iki ora dianggep pelanggaran kamangka kuwi kuduné diparingi hukuman penalti.
  • Lucas Ndahe sing wis bolak bali gawé pelanggaran mung diparingi pepènet waé, kuduné saora-orané éntuk kartu kuning.

Statistik karir[sunting | sunting sumber]

Mangsa Game Total Booked Booked per game Total Sent off Sent off per game
2002/2003 10 33 3.30 5 0.50
2003/2004 27 70 2.59 8 0.30
2004/2005 37 80 2.16 10 0.27
2005/2006 28 76 2.71 7 0.25
2006/2007 32 96 3.00 5 0.15
2007/2008 37 112 3.02 6 0.16

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Andre_Marriner&oldid=823068"