Amigos X Siempre

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Belinda Peregrin salah satunggalipun aktris Amigos

Amigos X Siempre utawi ‘’Friends for Ever’' inggih punika salah satunggalipun Telenovela ingkang nyariosaken grup laré-laré saking sosial ingkang bènten-bènten, ingkang nggadhahi raos ingkang istiméwa dhumateng musik. Anna ingkang dados laré ingkang sungkawa. Pedro inggih punika laré kang remen nyanyi. Santiago laré ingkang sugih lan konglomerat, Lourdres laré ingkang lucu lan gadhah adhik asmanipun Carlitos ingkang gagap.

Aktris lan Aktor[besut | besut sumber]

Sountrack Amigos X Siempre[besut | besut sumber]

  • Amogos X Siempre
  • Fuerza de la Amistad, La
  • Mi Angel De Amor
  • Paso, Paso
  • Te Extrano
  • Ritmo de Laa Vida, El
  • Cuestion de Tiempo
  • Dame Una Salida
  • Alcanzar la Libertad
  • Todo Puede Suceder
  • Pacto De Amor
  • Himno del Heroico Instituto Vidal[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)www.lautanindonesia.com(dipuntingali tanggal 10 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.cduniverse.com(dipuntingali tanggal 10 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Amigos_X_Siempre&oldid=831903"