Alzheimer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alzheimer

Alzheimer ya iku jeneng penyakit déménsia sing paling kerep tinemu ing klinik.[1] Déménsia ya iku gejala penyakit rusaké polo sing ngganggu kemampuan mikir, pangélingané lan guneman karo wong liya.[1] Pasien déménsia mbutuhaké tetulungan wong-wong sing cedhak karo dhèwèké utawa kulawargané, amargi kanggo nglakoni kagiyatan sadina-dina.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c [1] (diaksès tanggal 22 Maret 2011)