Alzheimer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Alzheimer

Alzheimer ya iku jeneng lelara déménsia kang paling kerep tinemu ing klinik.[1] Déménsia ya iku tandha-tandha lelara rusaké polo kang ngganggu kemampuan mikir, pangélingané lan guneman karo wong liya.[1] Pasien déménsia mbutuhaké tetulungan wong-wong kang cedhak karo dhèwèké utawa kulawargané, amargi kanggo nglakoni kagiyatan sadina-dina.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c [1] (diaksès tanggal 22 Maret 2011)