Lelara Alzheimer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Alzheimer)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alzheimer

Alzheimer ya iku jeneng lelara déménsia kang paling kerep tinemu ing klinik.[1] Déménsia ya iku tandha-tandha lelara rusaké polo kang ngganggu kemampuan mikir, pangélingané lan guneman karo wong liya.[1] Pasien déménsia mbutuhaké tetulungan wong-wong kang cedhak karo dhèwèké utawa kulawargané, amargi kanggo nglakoni kagiyatan sadina-dina.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c [1] (diaksès tanggal 22 Maret 2011)