Blegudreg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Hipertensi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Blegudreg, bludgreg (saka basa Walanda: bloeddruk) utawa hipertènsi punika istilah kaanan médhis bab inggah-inggahanipun tekanan rah kanthi kronis ing dalem wekdal ingkang dangu.