Blegudreg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Blegudreg, bludgreg (saka basa Walanda: bloeddruk) utawa hipertènsi punika istilah kahanan médhis bab inggah-inggahanipun tekanan rah kanthi kronis ing dalem wekdal ingkang dangu.