Alya Rohali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Alya Rohali
Alya Rohali.jpg
PakaryanAktris
Taun aktif1997 - sekarang
BojoEri Surya Kelana
Faiz Ramzy Rachbini
AnakNamira Adjani Ramadina
Diarra Anissa Radini
Savannah Nadja Rachbini
Alya Rohali ing 2020

Alya Rohali (lair ing Jakarta, 1 Dhésèmber 1976; umur 45 taun) mantan putri Indonésia kang nyambut gawé dadi pembawa acara lan bintang sinétron ning Indonésia.

Cathetan suku[besut | besut sumber]