Alun-alun Tartini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaanan Tartini Square

Alun-alun Tartini utawa Tartini Square (Slovenia:Tartinijev trg, Italia:Piazza Tartini) ya iku alun-alun kang gedhé dhéwé uga utama sajeroning kutha Piran, Slovenia. Tartini Square dijupuk saka jeneng juru main piyul lan komposer misuwur ya iku panjenengané Giuseppe Tartini, kang dumunung ing sela-selané mounumen kang di bangun ing taun 1896.

Gallery[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]