Alun-alun Tartini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kahanan Tartini Square

Alun-alun Tartini utawa Tartini Square ( Slovenia:Tartinijev trg, Italia:Piazza Tartini) ya iku alun-alun kang paling gedhé uga utama jroning kutha Piran, Slovenia. Tartini Square dijupuk saka jeneng pemain biola lan komposer misuwur ya iku panjenengané Giuseppe Tartini, kang dumunung ing sela-selané mounumen kang di bangun ing taun 1896.

Gallery[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Tartini Square.

Koordhinat: 45°31′42.66″N 13°34′6.22″E / 45.5285167°N 13.5683944°E / 45.5285167; 13.5683944

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alun-alun_Tartini&oldid=986174"