Alta, Norway

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alta, Norway
Désa ing Norwegia
Nagara  Norway
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)

Alta, Norway punika désa dumunung ing nagara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alta,_Norway&oldid=1005999"