Ali-ali geni

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ali-ali geni (basa Inggris: ring of fire) ya iku laladan sing muteri samudra Pasifik lan sering ngalami lindhu utawa gunung njeblug. Wujudé kaya tapak jaran sing dawané nganti 40.000 km.

Pacific Ring of Fire.svg

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ali-ali_geni&oldid=1054332"