Ali-ali geni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ali-ali geni (basa Inggris: ring of fire) ya iku laladan sing muteri samudra Pasifik lan sok ngalami lindhu utawa gunung njeblug. Wujudé kaya tapak jaran sing dawané nganti 40.000 km.

Pacific Ring of Fire.svg

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]