Alex Borstein

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Borstein, 2012

Alexandrea "Alex" Borstein (dipunlairaken ing Amerika Serikat, 15 Februari 1973; umur 43 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alex_Borstein&oldid=964256"