Alex Borstein

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Borstein, 2012

Alexandrea "Alex" Borstein (lair ing Amerika Serikat, 15 Fèbruari 1973; umur 43 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alex_Borstein&oldid=1106709"