Alex Borstein

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Borstein, 2012

Alexandrea "Alex" Borstein (lair ing Amérikah Sarékat, 15 Fèbruari 1973; umur 48 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]