Aleksandr Aleksandrovich Kleshchenko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aleksandr Kleshchenko
Katerangan priangga
Jeneng dawa Aleksandr Aleksandrovich Kleshchenko
Tanggal lair (1995-11-02) Novèmber 2, 1995 (umur 24)
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
FC Alania Vladikavkaz
Angka 51
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2012– FC Alania Vladikavkaz 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:24, 30 September 2012 (UTC).


Aleksandr Aleksandrovich Kleshchenko (Rusia: Александр Александрович Клещенко; lair 2 Novèmber 1995; umur 24 taun) iku juru main bal-balan asal Rusia. Wektu iki main ing FC Alania Vladikavkaz.

Karir bal-balan diwiwiti ing tim FC Alania Vladikavkaz sajeroning Piala Rusia 2012-13 ing tetandhingan nglawan FC Tyumen tanggal 27 September 2012.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]