Akiho Yoshizawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Akiho Yoshizawa (吉沢明歩 Yoshizawa Akiho?) (吉沢明歩 Yoshizawa Akiho?), asring dicekak minangka Acky (あっきー), ya iku aktris vidio diwasa, pink filem, lan pemain filem lan sèri TV Jepang.

Urip lan karir[besut | besut sumber]

Debut AV—Alice Jepang & Max-A[besut | besut sumber]

Yoshizawa lair ing Tokyo, Jepang tanggal 3 Maret, 1984[1] lan pisanan metu minangka idol gravure ing Young Magazine (ヤングマガジン?) sing di duwèni perusahaan Kodansha ing 2002.[2] Ing Fèbruari 2003, dhèwèké dijupuk fotoné kanggo foto gravure déning Hiroyuki Yoshida (吉田 裕之?) kang dirilis minangka buku foto Akiho (あきほ?)[3]. Sesasi sabanjuré, Yoshizawa nglakoni debut AVné ing Maret 2003 dikontrak karo rong studhio, Alice Japan lan Max-A.[4] Vidioné minangka panampil AV, Angel, iki dirilis déning labèl Alice Japan ing Maret 2003. Vidio loro 18-Teens iki digawé kanggo Max-A Samansa ing April 2003.[5] ing antarané vidio kasebut iku ana vidio kanthi tema incest kanthi irah-irahan My Sister Is an AV Idol diarahaké déning Rokurō Mochizuki.[6]

Filemografi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. 吉沢明歩 (ing basa Japanese). Official Blog. Dijupuk 2011-11-08. 
  2. セクシー女優・吉沢明歩が挑んだエロホラーの中身 (ing basa Japanese). ZakZak. June 26, 2010. Dijupuk 2014-05-10. 
  3. あきほ―吉沢明歩写真集[アダルト] [単行本] [アダルト] (ing basa Japanese). amazon.com. Dijupuk 2014-05-10. 
  4. "2003" (ing basa Japanese). AV 研究所 (AV Research Laboratory). Diarsip saka sing asli ing 2010-05-01. Dijupuk 2011-11-08. 
  5. "Akiho Yoshizawa 吉沢明歩". Dijupuk 2013-09-26. 
  6. "My Sister Is an AV Idol". Dijupuk 2013-09-26. 
  7. "미궁:비밀애' 요시자와 아키호-키시 아이노, AV스타들의 한국 공략". Segye Ilbo (ing basa Korean). 16 April 2015. Dijupuk 16 April 2015.