Akihisa Sonobe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Akihisa Sonobe
Katerangan priangga
Jeneng dawa Akihisa Sonobe
Posisi main Kiper
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1983-1994 Urawa Reds

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Akihisa Sonobe (園部 晃久 Sonobe Akihisa?) (lair 16 Dhésèmber 1964; umur 54 taun) ya iku juru main bal-balan saka Jepang.

Karir[besut | besut sumber]

Akihisa Sonobe éntuk main ing Urawa Reds.

Pranala njaba[besut | besut sumber]