Adunni Bankole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Adunni Bankole (lair ing Maret 1959 - surut 3 Januari 2015, nalika surut umuré 55 taun) iku sawijining wanita pangusaha Nigéria.

Pati[besut | besut sumber]

Adunni Bankole kena serangan jantung ing surya 3 Januari 2015.[1] Kadadéan ngeres iki lumaksana sawatara jam sadurungé anaké wadon arep mantenan.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]