Adinia Wirasti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adinia Wirasti

Adinia Wirasti (19 Januari 1986) kang kondhang nganggo jeneng Asti iku aktris Indonésia kang jenenge wiwit dikenal sawisé main filem Ada Apa Dengan Cinta? (AADC) ing taun 2002 lan kadhapuk dadi Karmen. Film iku dadi filem pertamané Asti.

Dhèwèké olèh penghargaan Piala Citra kanggo Pemeran Pendukung Wanita Terbaik Festival Film Indonésia 2005 kanggo lakoné ing filem Tentang Dia. Ana filem iku Asti kadhapuk dadi Rudy. Saliyané iku dhèwèké uga olèh penghargaan ing Festival Film Bandung kanggo filem kang padha.

Ing taun 2006, Asti bali membuktèkna kepinterané nggon lelakon filem ing filem Dunia Mereka lan Ruang. Lan ing wulan Maret 2007 bali ing filemé kang paling anyar judhulé 3 Hari untuk Selamanya kang disutradarani Riri Riza.

Film[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]