Ademir Santos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ademir Santos
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ademir Santos
Posisi main Gelandhang
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1987-1991 Yamaha Motors
1992-1996 Shimizu S-Pulse

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Ademir Santos (lair 28 Maret 1968; umur 53 taun) ya iku juru main bal-balan saka Jepang.

Karit[besut | besut sumber]

Ademir Santos éntuk main ing Yamaha Motors lan Shimizu S-Pulse.

Pranala njaba[besut | besut sumber]