852

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857
Dasawarsa: 840-an  850-an  860-an
Abad: kaping-8  kaping-9  kaping-10
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-852 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=852&oldid=809526"