851

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856
Dasawarsa: 840-an  850-an  860-an
Abad: kaping-8  kaping-9  kaping-10
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-851 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=851&oldid=809524"