830-an

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Abad: Abad kaping 8 - Abad kaping 9 - Abad kaping 10
Dasawarsa: 810-an 820-an - 830-an - 840-an 850-an
Taun: 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839

Dasawarsa 830-an iku kaurut seka taun 830 nganti 839

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]